DINAMO és una banda multicultural amb projecció internacional formada l’any 2014, que des de l'illa de Mallorca continua expandint la seva música arreu del món. El pols inconfusible de Dinamo es genera gràcies a la fusió de ritmes com l’ska, el rock, el reggae, la cúmbia, el tango o el cuarteto. Mestissatge musical per tots els costats! Tot un còctel explosiu 100% Original Latin-Ska marca DINAMO.

 

Molts dels seus hits són ja cantats en els seus concerts per nombrosos seguidors, els quals any rere any es van sumant a l'alegra família de Dinamo. La festa sempre està present en les seves actuacions!

 

DIRECTES DESTACATS

FESTES DEL TURA 2019 (CAT)

S'EMBAT FESTIVAL 2019

MOBO FEST 2019

LLANGOLLEN FESTIVAL 2019 (U.K.)

GATE TO SOUTHWELL 2019 (U.K.)

MEXICO TOUR 2018

BOOMTOWN FAIR 2018 (U.K.)

S'EMBAT FESTIVAL 2018

GATE TO SOUTHWELL 2018 (U.K.)

FESTA FIESTA FESTIVAL 2018 (U.K.)

OCR 5º ANIVERSARIO 2018 (MEXICO)

COLOMBIA TOUR (2018)

NO VIOLENCE FEST 2017 (USA)

MEXICO TOUR 2017

BIME CITY 2016 (Bilbao)

FIRA B! 2016

MALLORCA LIVE! FESTIVAL 2016

S’EMBAT FESTIVAL 2016

JAPÓN TOUR 2016

MALLORCA ROOTS FESTIVAL 2015

MEXICO TOUR 2015

MEXICO TOUR 2014

BOOMTOWN FAIR 2014 (U.K.)

VIÑAROCK 2012

ARENAL SOUND 2012

BOOMTOWN FAIR 2012 (U.K.)

BOLOCHOS REGGAE SKA 2012 (USA)

POLE POLE FESTIVAL 2010 (Bèlgica)

MALLORSKA FEST 2010

L.A. SOUND SYSTEM 2008 (USA)

 

*Conciertos de Radio 3 de TVE

*Ha compartit escenari amb bandes com: Alpha Blondy, La Raiz, Eskorzo, Bersuit, Maldita Vecindad, Macaco, The Wailers, Antidoping, La Pegatina, Bongo Botrako, Che Sudaka, 2 Minutos, Salón Victoria, Bad Manners, Kiko Veneno, Canteca de Macao, La Gran Orquesta Republicana, Doctor Feelgood, Sidonie, Asian Dub Foundation, The Toasters, Skalariak, Raimundo Amador, entre d'altres

ENREGISTRAMENTS

 

El seu primer àlbum DESEQUILIBRIO, publicat al 2007, conté energia suficient per encendre d'alegria el planeta terra. Dotze temes frescos, plens de simpatia i diversió que varen ser una primera passa de la banda i que varen establir el que és la marca de la casa: l'Original latin-ska.

 

El segon disc ZOO DIGITAL és una altra mostra de diversió. Temes com “El flaco escafandra”, “La Sirena y el Tiburón”, “Tu barquito” o “Al Carajo” han sorprès als seus seguidors i són dels més celebrats als seus concerts. El disc representa una ampliació dels seus horitzons musicals, que van des de el hip-hop, als efectes electrònics o el tango, entre molts altres estils. Tot això barrejat amb la batedora de DINAMO.

 

Al juny de 2010 publiquen un nou Mini LP de sis temes de nom PSICLOTIMIA en format exclusiu de vinil de 10” que han anat presentant amb èxit per diferents parts d'Europa.

 

El seu quart disc, que va veure la llum al febrer de 2014, du per títol QUILOMBO TOTAL, dotze temes allà on DINAMO tornen al seu Original Latin-Ska i demostren maduresa i un so refinat. Mesclat per Rafa Rigo (Sexy Sadie, La Gran Orquesta Republicana, Sunflowers, etc.) i masteritzat als estudis de Mario Siperman (teclista i fundador de Los Fabulosos Cadillacs) qui també col·labora en un tema.

 

NOU ÀLBUM! Al juny del 2017 presentàrem el nostre nou disc “AHORA BAJO Y ARREGLO TODO”. Una obra que es va gestar i parir amb el cor a la mà. És un disc on la banda creix en molts aspectes tant musicalment com amb la incorporació al grup de quatre membres nous: Javi Sánchez (bateria), Joan Roca (baix), Miquel Gayà (trombó) i Pep Aspas (percussió). Cúmbia i tocs llatins pinten i donen llum a la força de la banda, que passa d'un quintet a un septet.

Deu cançons des de l'ànima als vostres cors amb les col·laboracions estel·lars de Toni Moreno Amat (Eskorzo), Mimi Maura, Javier Vegas (LGOR) i Tetsuya Sukeyasu (Tex & Sun Flower Seed). El disc ha estat enregistrat per Jordi Tugores als estudis Alquímia

de Palma (Mallorca), mesclat a Granada per Álex Martínez i masteritzat a Bons Aires per Mario Siperman de Los Fabulosos Cadillacs.

DISCOGRAFIA:

Skannibal Party 5  (Mad Butcher, 2005) – Recopilatori

Desequilibrio  (Punkaway Records, 2007)

Zoo Digital  (Punkaway Records, 2009)

Psiclotimia  (Punkaway Records, 2010)

Echte Übersee Records Vol.6  (Übersee Records, 2012) – Recopilatori

Quilombo Total  (Punkaway Records, 2014)

NEW ALBUM!

Ahora bajo y arreglo todo  (Runaway Records, 2017)

CRÍTIQUES DE PREMSA:

 

“…hicieron vibrar al público con su ska festivo…” (Diario de Mallorca)

 

“…el aplauso de la noche se lo ganaron Dinamo y su mezcla de ska y ritmos latinos, estupendamente magníficos. Suenan bien, cantan mejor y se ganaron al público…” (Ultima Hora)

 

“….composiciones atrevidas y alguna que otra abstracción entre el surrealismo, lo onírico, la crítica a la realidad e invitándote a pensar y a bailar. Una técnica muy estimulante.” (Factoría del Ritmo)

 

“….terriblemente divertido, ritmo que se te mete en el cuerpo, letras bien escritas y pegadizas, temática festiva y reivindicativa y una calidad y frescura indiscutibles….” (A Mestizarse-R. Carcoma)

 

“…bandidos de guante blanco con el firme propósito de transformar la cotidianidad en una fiesta genuina. Su nuevo disco se derretirá en tus oídos mientras tus piernas enloquezcan” (Rock Estatal)

 

“…la actitud sobre el escenario, son un auténtico torbellino: el cantante y guitarrista, con una tremenda voz lleva el ritmo del concierto animando al personal con sus saltos; el trompeta es el verdadero espectáculo, haciendo coros y haciendo dar palmas o saltar al público; y el resto de la banda, siempre con una sonrisa y sin parar de botar. Son geniales y esperamos verles más a menudo por este nuestro Madrid. Un 10.” (A mestizarse - R. Carcoma)

 

“… no es suficiente escuchar su discos una sola vez, a la segunda entiendes alguna cosa, a la tercera descubres los detalles y a la cuarta los encuentras buenísimos” (Mondosonoro)

 

“….es sitúan en la misma órbita que Bersuit, Árbol o Las Manos de Filippi. Sobre todo por ese sentido de fiesta y alegría que imprimen a sus joviales canciones... sonido fresco y sin prejuicios (B! Ritmos)

 

“….. ofrecen un salto de calidad de vértigo en Psiclotimia, está compuesto por seis temas, buena señal de su alto nivel es que saben a poco… La reputación de Dinamo cotiza al alza, como prueba su reciente tour por Inglaterra” (Rock Estatal)